2

Even though, I have reinstalled the windows and all the browsers the acceptance checkmark is still invisible.

5
  • 1
    Screenshot please? And a link to the question (or a question) where you've observed this. Also, information on the browser you're using (and OS), as well as any other visual anomalies you've observed would be helpful.
    – Shog9
    Sep 5, 2012 at 21:32
  • Oh, how can I find this information , on the browser etc? I have observed this problem with each question. For some reason I can't take the screenshot now. That's probably one of the anomalities.
    – Monica
    Sep 5, 2012 at 21:35
  • @Monica It's important that you provide us with more information—if you can tell me which operating system you use (Windows or Mac?) then I can show you how to take a screenshot.
    – user11550
    Sep 5, 2012 at 21:46
  • What kind of IE6 are you using?
    – Robusto
    Sep 5, 2012 at 21:53
  • I am using Windows. What is IE6?
    – Monica
    Sep 5, 2012 at 21:59

1 Answer 1

3

Based on the logs, you seem to be using Chrome 21 on Windows 7 - but, uh, so am I, and I see the checkmark just fine. The only difference is I'm on the 64-bit flavor of Windows.

It's also possible you're using a different browser, on a different OS, and it's spoofing the user agent - in which case I have no idea what you're using, or what could be going wrong with it.

checkmark

Until someone can reproduce this, not much I can do I'm afraid. Try a hard refresh: Ctrl+F5

1
  • Thank you, Shog9
    – Monica
    Sep 5, 2012 at 22:09

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .