-1

I keep getting the little king and it's our fault message when posting on one (english) but not the other stack sites using the ostensibly same name. When moving from a permitted site, I find that my user name has changed. I can peruse and navigate but not post. What gives and who must pay attention in order to fix the problem or consilidate the two identities: 285_ _ and 284_ _? If I'm gonna spend time and resources, I had rather it not be going in circles.

  • 2
    Could you post a screenshot of this "little king"? – simchona Nov 16 '12 at 18:38
  • The first thing I noticed is that you are unregistered on Bicycles and Home Improvement. – American Luke Nov 16 '12 at 18:49
  • 3
    I don't understand your first sentence. Can you reword? – Mitch Nov 16 '12 at 21:35
  • @simchona,Mitch: In the absence of a response from OP, I'm going to guess he means the SO captcha screen. – FumbleFingers Nov 17 '12 at 0:33
  • 1
    @FumbleFingers I don't think that's quite right--I think the OP is seeing an error message where he can't post at all, not one that requires additional credentials. – simchona Nov 17 '12 at 1:45
  • was it like this? – cornbread ninja 麵包忍者 Nov 17 '12 at 4:09
  • @cornbread ninja,simchona: oic. Perhaps OP has mistyped king instead of kitten. – FumbleFingers Nov 17 '12 at 16:48
4

You can link us to the various users here (make sure the emails match so we have some sort of verification) or send an email to team@stackexchange.com. Either way we'll happily merge your accounts and fix you up.

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .